FOTO // Igor Dodon a avut discuții cu președintele României, al Franței, Germaniei, Italiei, dar și cu liderii altor state

Dodon, Macron, Emmanuel Macron intrevedere cu Dodon, Igor Dodon, Dodon in Israel, Dodon vizita in Israel, Dodon la Ierusalim

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, se află în Israel, unde participă la Forul Mondial al Holocaustului.

Șeful statului a dat astfel curs invitației omologului său, Reuven Rivlin. Președintele participă la Forul Mondial al Holocaustului, în contextul în care se apropie ziua comemorării victimelor acestui genocid.

La Ierusalim, Igor Dodon a avut discuții cu președintele României, al Franței, Germaniei, Italiei, dar și cu liderii altor state.  Despre acest lucru șeful statului a informat pe pagina sa oficială de Facebook.

“Înainte de evenimentele oficiale de la Ierusalim, organizate în cadrul Forumului Mondial în memoria victimelor Holocaustului, am avut astăzi mai multe discuții informale cu șefii statelor și guvernelor din Albania, Armenia, Austria, Bulgaria, Cehia, Croația, Finlanda, Franța, Georgia, Germania, Islanda, Israel, Italia, România, Serbia, Suedia, precum și cu speakerul Camerei Reprezentanților din Congresul SUA și reprezentantul oficial al Vaticanului.”, se spune în mesajul președintelui Dodon.

Telegraph.md amintește că la Forul Mondial al Holocaustului vor participa peste 50 de delegații străine la nivel de șefi de state, guverne și parlamente.

Citește și: Dodon întreprinde o vizită de lucru în Statul Israel

 

Total
0
Shares
Total
0
Share