Externe

(foto) În copilărie nu observam aceste detalii! 20 de imagini care demonstrează că desenele animate nu sunt în relații strânse cu logica

Pinterest LinkedIn Tumblr

Desenele animate sunt acel ceva fără de care copilăria noastră ar fi fost mult mai tristă. Chiar și maturii deseori le privesc. Diferența este că maturii, față de copii atrag atenția la detalii, nu doar urmăresc întâmplările eroilor.

În desenele animate deseori se întâlnesc mărunțișuri, detalii care contravin oricăror explicații logice. Dacă nu ați observat singuri, vă prezentăm noi un set de imagini care vor demonstra că desenele animate au deseori cadre lipsite de logică.

1.Mereu este gol, la plajă a decis să meargă în costum de baie

2. Întâi spune că sunteți dragostea vieții sale, apoi uită cum arătați și aleargă prin tot Regatul încercând pantoful pe toate fetele.

3. Un portret foarte straniu al tatălui celor trei purceluși ce se distrează cântând și dansând la un pian construit din cărămizi.

4. Dar… cum funcționează asta? Pentru a mânca cu bețișoarele în primul rând e nevoie de cel puțin trei degete…

5. Când vrei să pari ocupat ca să nu te deranjeze cei din jur. Să fim sinceri, e cam greu să găsești căști pentru așa urechi.

6. Sunt prea disciplinați, sau chiar nu pot să iasă de după gratii?

7. Rățuște care înfulecă o găină la masa de sărbătoare. Drăguț.. așa vă pare?

8. Sărbătoreau Crăciunul înainte ca să apară creștinismul. Asta da credință în Dumnezeu!

9. Sponch Bob este singura vietate capabilă să umfle baloane cu puterea minții! Cu siguranță are puteri supranaturale.

10. Doi câini, dar unul în pantaloni, iar altul gol și încă plimbat la lesă. Dar voi spuneți că între oameni predomină nedreptatea.

11. Oare haina pe care o poartă Donald de când era puișor schimbă atât de multe?

12. Aceste personaje deși se află în căsnicie seamănă atât de mult fizic încât ai zice că sunt frați. Poate că în desenele animate nu sunt interzise legăturile incestuale?

13. Numai mie îmi pare straniu că Minnie Mouse se teme de șoareci?

14. Ai găsit un cadavru în pădure și l-ai sărutat deodată? De obicei aceste istorii ar trebui să se sfârșească cu o internare la spitalul de nebuni.

15. Cenușăreasa are o mărime unică la picior în tot Regatul?

16. Moisei Lepădatu are concurență! Domnnul Crab are puteri supranaturale și este capabil să asculte cu ochii. Bucuria care se citește pe chipul său ne spune că ceea ce a fumat el este o marfă bună!

17. Doar cei mai buni magicieni ar putea scăpa din aceste cătușe!

18. Iar acum imaginați-vă un iepure bărbierit. Bugs, te-ai îmbătat, rămâi acasă!

19. Poate Spiderman nici nu a fost legat dar i se ține o lecție de securitate? De ce nu trebuie să te joci cu armele?

20. Știam că păsările pot zbura de sine stătător.. Dar cine suntem noi să judecăm decizia lui Zigzag să zboare cu o pasăre de fier.

loading...

Comments are closed.