Politic

(foto) Încă o promisiune realizată: Ilan ȘOR a dat în exploatare primul drum modernizat din acest an

Pinterest LinkedIn Tumblr

Orheiul continuă să înregistreze schimbări pozitive și să implementeze reforme de amploare pentru modernizarea infrastructurii.Încă o stradă, aflată până nu demult în stare deteriorată, a fost dată în exploatare zilele acestea. Strada Chișinăului – un punct strategic pentru orheieni, situată la intrare în oraș, a fost reparată capital și astăzi este de nerecunoscut.

Menționăm că reparaţia drumurilor la cele mai înalte standarde de calitate reprezintă o prioritate pentru Primarul de Orhei, Ilan ȘOR, iar faptele vorbesc de la sine.

Evenimentul festiv a adunat mulți orheieni, care așteptau de mai bine de 20 ani reparația străzii Chișinăului.  Grație muncitorilor din cadrul Întreprinderii Municipale SCL ORHEI, care au activat și pe timp de noapte, strada Chișinăului a fost reparată în timp record – doar două săptămână. Lucrările au inclus nivelarea cu grederul și acoperirea cu asfalt de până la 10 cm.

Totodată, pe lângă modernizarea carosabilului, au fost amenajate și trotuarele pentru pietoni, au fost schimbate bordurile, aplicat marcajul rutier,  înlocuite panourile de circulație, amenajate paturi de flori, gazon, copaci decorativi și o stație modernă.  În total au fost utilizate circa 1000 tone de asfalt și 760 metri pătrați de bordură.

Amintim că, odată cu venirea lui Ilan ȘOR la funcția de Primar al municipiului Orhei, drumurile din oraș au fost modernizate și reconstruite în proporție de peste 50 la sută, iar în anul 2018 vor fi reparate capital alte zeci de străzi, inclusiv și strada centrală Vasile Lupu.

orehei, Ilan ȘOR a dat în exploatare primul drum modernizat din acest an, guvernul filipÎncă o promisiune realizată, Ilan ȘOR a dat în exploatare primul drum modernizat din acest an, pas maia sandu, miliardu bem
Încă o promisiune realizată, Ilan ȘOR a dat în exploatare primul drum modernizat din acest an
loading...

Comments are closed.