Social

(foto) Încă un teren de joacă şi fitness promis de Vlad Plahotniuc – inaugurat la Nisporeni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fundaţia lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss” continuă să se ţină de cuvânt şi să amenajeze terenuri de joacă şi sport în oraşul Nisporeni. Vineri, reprezentanţii Fundaţiei au fost prezenţi la inaugurarea unei alte zone de agrement, promise pentru oraş.

Cei mai bucuroşi de noul teren de joacă au fost, desigur, copiii, care abia au aşteptat să se urce peste tot. „Îmi place toboganul şi îmi place să mă rotesc. Foarte grozav şi vreau să stau în el în fiecare zi”, şi-a spus primele impresii un băieţel. „Îmi place fiindcă e colorat”, a adăugat o fetiţă.

Părinţii şi bunicii copiilor prezenţi la inaugurare s-au arătat încântaţi de acest cadou oferit de Fundaţie. „E foarte bine venit şi vrem să mulţumim domnului Plahotniuc din partea bunicilor şi a părinţilor. Şi noi la rândul nostru ne vom strădui să-l menţinem în ordine şi să răspundem cu bunătate la tot ce aţi făcut”, ne-a zis o bunicuţă care venise cu un nepoţel.

„Într-adevăr a fost o surpriză nemaipomenită. Un teren de joacă foarte deosebit, bine dotat. Nu ne-am aşteptat că o să fie posibilităţi şi pentru maturi să facă sport. Suntem foarte mulţumiţi că domnul Vlad Plahotniuc are grijă de copiii din oraşul Nisporeni şi cred că şi din mai multe zone”, ne-a declarat o mămică. Sentimentele de bucurie au fost împărtăşite de toţi cei veniţi să asiste la deschiderea locului de joacă, o altă mămică ţinând să mulţumească Fundaţiei pentru că „a adus zâmbetul pe faţa copiilor din Nisporeni”.

Lidia Cucoş, directorul executiv al Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”, a vorbit despre obligaţia pe care şi-a asumat-o Fundaţia de a ajuta copiii şi comunitatea locală din oraş. Ea a  menţionat faptul că acest proiect este şi unul de modernizare a localităţii: „Astăzi inaugurăm încă un teren de joacă şi de fitness promis de către fondatorul Edelweiss, Vlad Plahotniuc, locuitorilor de aici din Nisporeni. Este modul prin care dorim să contribuim la înfrumuseţarea acestei localităţi. Copiii merită tot ce este mai frumos, tot ce este mai bun. Merită să se poată bucura şi juca în condiţii moderne şi în condiţii sigure”.

Reamintim că preşedintele Edelweiss, Vlad Plahotniuc, a promis locuitorilor din Nisporeni, cu prilejul zilelor oraşului din luna mai, amenajarea a 12 terenuri de joacă şi sport.

loading...

Comments are closed.