Alte știri

FOTO // Incendiu în raionul Cahul. Angajații IGSU au luptat cu flăcările timp de 4 ore

Pinterest LinkedIn Tumblr

În dimineața zilei de 24 iunie pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență din sudul țării au fost solicitați la lichidarea unui incendiu care s-a produs în localitatea Alexanderfeld, raionul Cahul, transmite Telegraph.md

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 03:42. Potrivit informațiilor înregistrate arderea a izbucnit într-un depozit amplasat pe teritoriul unei ferme de vite mari cornute din localitatea.

Ajunși la fața locului pompierii au stabilit că focul a cuprins baloți din paie și fân depozitate în interiorul construcției din țiglă metalică cu suprafața aproximativ de 750 m2. Pentru lichidarea arderii au intervenit trei echipaje de salvatori care au reușit localizarea arderii către ora 05.06. Incendiul a fost lichidat la ora 09:02.

Potrivit informațiilor prealabile, datorită intervenției angajaților IGSU a fost salvată construcția depozitului, și circa 840 baloți de fân. În urma incendiului nici o persoană nu a avut de suferit, iar flăcările au distrus peste 160 baloți de fân.

Circumstanțele și cauza izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite specialiști.

Citește și: Doi oameni au decedat azi din cauza COVID-19. Cine sunt victimele

loading...

Comments are closed.