Externe

(Foto) Incident la Palatul Buckingham: Englezii au rămas consternați că Trump a atins-o pe Regina Elisabeta!

Pinterest LinkedIn Tumblr

În timpul unui banchet oficial, la Palatul Buckingham, Donald Trump și-a pus mâna pe spatele reginei Elisabeta a II-a, gest care i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă președintele american a încălcat protocolul.

Donald Trump se află în aceste zile în Marea Britanie, acolo unde are mai multe întrevederi cu membrii Casei Regale, relatează Moldova.org. 
 
Incidentul a avut loc după ce Donald Trump a ținut un discurs în care a descris-o pe regină ca fiind „o femeie mare care a păstrat spiritul demnității, datoriei și patriotismului care bate cu mândrie în fiecare inimă britanică”. Președintele a atins-o ușor pe spate pe regină, iar maiestatea sa nu a părut deranjată.
 
Potrivit site-ului Familiei Regale, nu există un cod obligatoriu de comportament în timpul întâlnirilor cu regina, totuși, cei mai mulți oameni doresc să respecte normele tradiționale. Potrivit tradiției, domnii care o întâlnesc pe regină trebuie să-și aplece ușor capul, în timp ce doamnele fac o mică plecăciune. Se acceptă și strângerea mâinilor în mod obișnuit. Totuși, protocolul regal impune ca regina să nu fie atinsă decât dacă aceasta întinde prima mâna.

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.