(foto) Internauții fac haz de cea mai nouă minciună a Maiei Sandu. Pânzari: Lidera PAS nu a depus nici o plângere!

Acum câteva zile mi-am dat seama, în timp ce conduceam, că o roată de la mașină era deșurubată. Declarația aparține liderului PAS, Maia Sandu, care a ținut să menționeze că poate veni doar cu presupuneri în cazul persoanelor care au recurs la această faptă.

Într-un interviu pentru Europa Liberă, Maia Sandu a declarat că într-o zi în timp ce conducea mașina personală și-a dat seama că roata sa a fost deșurubată. Lidera PAS pune acest incident pe seama guvernării. Declarația în cauză a servit motiv de a face știri pentru mai multe portaluri online din Moldova.

Maia Sandu: „Acum câteva zile mi-am dat seama, în timp ce conduceam, că o roată de la mașină era deșurubată”. Cui îi este „frică” de lidera PAS – a titrat Unimedia. După care aceeași știre a fost tradusă în limba rusă și prelutată de NewsMaker. Apoi subiectul a ajuns pe Știri.md, dar și pe alte surse media afliate partidelelor de opoziție PAS-DA.

Mai departe, povestea cu roata deșurubată de la mașina Maiei Sandu a devenit subiect de ironie pe rețelele de socializare. Internauții din Moldova au postat diverse imagini cu incidente rutiere și fac sarcasm pe seama liderei PAS, declarându-se solidari cu ea. Vedeți mai jos câteva postări preluate de pe Facebook.

“Ajung acasă, vreau să mă așez la calculator și găsesc scaunul meu deșurubat. Ce se întâmplă? Mi-e frică, mă simt în pericol. #Solidara cu #MaiaSandu”, a scris Irina Grejdieru pe Facebook. 


Menționăm Maia Sandu nu este primul politician care acuză că i s-ar pune siguranța personală în pericol. O declarație similară a fost făcută mai demult de către vicepreședintele Platformei DA, Chiril Moțpan, care de asemenea a învinuit regimul pentru o defecțiune tehnică a automobilului său.

Și Mihai Gofman (fost angajat CNA) a declarat într-un interviu pentru Zeppelin Investigation că bancherul condamnat la închisoare pentru fraude bancare, Veaceslav Platon, pe vremea când se afla la libertate ar fi dat indicații să fie tăiată frâna de la mașina soției sale. Coincidență sau nu, dar atunci această declarație nu a servit motiv de știre pentru cei din “Platon Trust Media”.

Reporterul Telegraph.md a sunat astăzi la Poliție și a întrebat dacă lidera PAS, Maia Sandu, a depus vreo plângere pentru incidentul vehiculat în presă. Iată ce răspuns am primit: “Nu avem o plângere depusă în acest sens, așteptam o astfel de plângere și mai multe detalii, probe, tot ce se cunoaște despre acest caz, astfel încât să facem o investigație minuțioasă. Mai mult, Doamna Maia Sandu are și posibilitatea să depună o solicitare de a fi protejată, în condițiile legii, iar noi suntem gata să o examinam cu toată seriozitatea și să acționăm în conformitate cu legea”, a răspuns șeful Poliției Naționale, Alexandru Pânzari.

Politia Republicii Moldova, Alexandru Pinzari, Ziua usilor deschise, Inspectorat de politie

Total
0
Shares
Total
0
Share