Politic

FOTO // Internauții, nemulțumiți de mesajul Maiei Sandu privind situația din Ucraina: ”Despre problemele țării noastre, când vorbești?”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Preşedintele Maia Sandu s-a adresat astăzi cu un mesaj către cetăţenii Republicii Moldova, în contextul tensiunilor militare dintre Ucraina și Rusia. În mesajul video postat pe rețelele de socializare, Sandu a accentuat că Moldova pledează pentru pace şi stabilitate în regiune, informează Sinteza.org

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Totodată, Maia Sandu a menționat că speră ca tensiunile din regiune vor fi gestionate prin dialog și negocieri diplomatice, iar pacea e garanția viitorului regiunii și al țării noastre.

Totuși, intervenția șefului statului nu a fost privită cu ochi buni de către mai mulți comentatori politici, inclusiv și de un număr mare de internauți, care s-au arătat nemulțumiți de mesajul acesteia.

Mai exact, sub postarea de pe rețeaua de socializare – Facebook, utilizatorii au ținut să atragă atenția Maiei Sandu asupra faptului că ar exista un șir de probleme acasă, în Republica Moldova și care necesită să fie discutate. Mai mult, unii din internauți au accentuat că prin acest mesaj video, Maia Sandu ar provoca ură în societate.

„Nu faceți din țânțar armasar”, „Da să vorbești despre problemele țării noastre nu vreai”, „Cu astfel de mesaje, provocați ură. Nu vă băgați nasul, acolo unde nu e cazul”, „Să nu ne ducem la provocare”, „Doar vorbe goale…”, „Nu te băga acolo unde nu trebuie” – sunt doar unele comentarii plasate la postarea Președintelui.

loading...

Comments are closed.