Politic

(foto) Întrevederea lui Iurie Leancă cu Primarul General de București, Gabriela Firea

Pinterest LinkedIn Tumblr

Întrevederea cu doamna Primar General de București, Gabriela Firea, a fost marcată de un profund sentiment de prietenie și apropiere între cele două capitale românești. Acesta este mesajul lui liderului PPEM Iurie Lencă postat pe pagina sa de facebook.

„Am discutat despre buna relație dintre Republica Moldova și România și am convenit să demarăm noi proiecte în beneficiul locuitorilor mun. Chișinău, dar de data asta și la nivelul celor două capitale”, a spus Iurie Leancă.

Menționăm că Primarul general al Bucureștiului, Gabriela Firea, a fost ieri într-o vizită oficială la Chişinău și s-a întâlnit cu primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu. „Nu am venit la Chişinău să fac politică, eu am venit la Chişinău să fac politici publice”, a declarat Gabriela Firea.

Municipiul Bucureşti va acorda sprijin logistic şi material pentru efectuarea lucrărilor de renovare a Liceului „Mihai Eminescu” din Chişinău.intrevederea lui Iurie Leancă cu Primarul General de București, Gabriela Firea, chisinau silvia radu 2018

loading...

Comments are closed.