Alte știri

FOTO // Jennifer Aniston, sexy chiar și la 51 de ani

Pinterest LinkedIn Tumblr

Jennifer Aniston a împlinit 51 de ani și a postat pe contul de socializare imagini realizate de ea, la cea mai recentă ședință foto. Mai mult, prietenii au surprins-o cu mesaje și fotografii, care mai de care mai amuzante.
Citeşte întreaga ştire: Jennifer Aniston a împlinit 51 de ani. Imagini incendiare cu una dintre cele mai iubite actrițe.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Jennifer Aniston este una dintre cele mai sexy actrițe, iar dovada stă în cele mai recente apariții ale acesteia. Colega sa de platou din ‘Friends’, Courteney Cox, s-a deghizat, încercând să o imite, iar fostul ei soț a postat pe Instagram o fotografie destul de bizară cu ea.

„Indiferent de cât de mult ai încerca… există o singură Jennifer Aniston. La mulți ani, draga mea prietenă Jennifer Aniston! Te iubesc”, i-a scris Courteney Cox pe Instagram prietenei sale.

„Vă mulțumim pentru această surpriză de ziua de naștere. Habar n-aveam că această copertă va ieși azi. Sunt mândră și onorată să sărbătoresc coperta aceasta. Se dovedește că la 51 de ani este destul de distractiv”, a fost mesajul transmis de fosta soție a lui Brad Pitt, căreia revista Interview i-a făcut cadou o copertă-surpriză pentru ediția de martie.

Sursa: libertatea.ro

Citește și: FOTO // Cum și-a petrecut ziua de naștere faimoasa cântăreață

loading...

Comments are closed.