FOTO: Jizdan alături de Directorul FBI, Năstase pe un hol alături de stema FBI. Cum a decurs vizita oficialilor moldoveni în SUA

Andrei Năstase, Alexandru Jizdan, FBI, MAI, Năstase vizită în SUA. Maia Sandu vizita in SUA, PDM, Secretarul general PDM, FBI investigheaza furtul bancar

O delegație a Republicii Moldova în frunte cu Maia Sandu se află într-o vizită în SUA. Din delegație mai face parte și ministrul Afacerilor de Interne, Andrei Năstase. Liderul Platformei DA a și postat pe pagina sa de facebook o poză cu el făcută pe unul dintre holurile Biroului Federal de Investigații (FBI).

În ciuda faptului că Năstase a anunțat că a avut întrevederi cu înalți oficiali FBI și că a reușit să pună pe agenda FBI furtul miliardului, laundromatul mafiei internaționale și toate celelalte scheme care au ruinat sistemul financiar-bancar, acesta apare în poză doar cu stema Biroului Federal de Investigații. Mai mult ca atât, nici în comunicatul de presă nu este menționat nici un nume al acelor înalți oficiali la care a făcut referire Năstase.

Dar Andrei Năstase nu este primul ministru al Afacerilor de Interne care vizitează FBI-ul. În anul 2017 și ex-ministrul de Interne, Alexandru Jizdan, a avut o astfel de vizită, iar spre deosebire de Andrei Năstase, Jizdan nu s-a pozat doar cu stema FBI, dar și cu director adjunct asociat al FBI, David L. Bowdich.

Amintim că delegația Republicii Moldova în frunte cu Prim-ministrul Maia Sandu se află în SUA în special pentru o întrevedere cu secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, doar că oficialul american a ignorat delegația moldovenească și a plecat într-o vizită în Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share