(Foto) Jizdan: Dacă nu vom investi în educarea noii generații, vom fi nevoiți să investim în dispensare narcologice sau pușcării!

alexandru Jizdan, Dacă nu vom investi în educarea noii generații, vom fi nevoiți să investim în dispensare narcologice sau pușcării, mai, ministerul de interne, politia moldova, sport fotbal, jocuri de echipa

“Copiii au nevoie de noi în tot ceea ce fac, de sfaturi, de ajutor, de susținere, iar noi avem nevoie de ei pentru viitorul societății. Dacă nu vom investi în creșterea și educarea noii generații, cu părere de rău vom fi nevoiți să investim în izolatoare, dispensare narcologice sau pușcării. E dur, dar asta este realitatea zilelor noastre, care apropo, poate fi schimbată numai de noi”, consideră ministrul de Interne al Republicii Moldova, Alexandru Jizdan.

Jizdan a fost prezent duminică la turneul amical de fotbal în cadrul căruia au participat cele 3 echipe de copii, „Dinamo” Țareuca, Geamăna și Hincăuți care fac parte din proiectul social al Ministerului de Interne, menit să implice veteranii MAI în dezvoltarea și promovarea activităților sportive, și nu în ultimul rând atragerea copiilor de la sate în jocuri de echipă.

“Împreună cu Federația Moldovenească de Fotbal am reușit să organizăm nu doar o competiție, dar și o sărbătoare pentru acești minunați copii, lângă care s-au alăturat cu drag jucătorii naționalei Moldovei. În fiecare copil există un potențial mare, trebuie doar să-i ajutăm să crească sănătoși, fără vicii și desigur, să-i motivăm să creadă”, a spus ministerul de Interne.

Vedeți câteva poze mai jos:

Total
0
Shares
Total
0
Share