Externe

(Foto) Kim Kardashian a publicat o nouă poză nud care i-a lăsat mască pe fanii săi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Kim Kardashian stie cum sa faca bani, o demonstreaza pe Instagram. Acolo, are peste 114 milioane de urmaritori, deci mesajele ei ajung in cel mai scurt timp la o multime de oameni, scrie Perfecte.md.

Ultima fotografie pe care a postat-o pe contul ei de Instagram i-a adus nu mai putin de 5 milioane de dolari in doar 5 minute. Multi se intreaba cum a reusit! Ei bine, Kim Kardashian s-a imbogatit dupa ce a devenit influencer in social media. Vedeta nu doar ca ia bani buni pe postarile care primesc milioane de like-uri, dar a facut o afacere din asta.

Asa se face ca zilele trecute s-a pozat in costum de baie alaturi de noul ei parfum Kimoji, lansat pe piata in trei versiuni, Vibes, Peachy, Cherry. Imaginea a publicat-o pe Instagram, unde a primit, asa cum ne-am asteptat, milioane de aprecieri. La scurt timp, Kim Kardashian a mai postat o fotografie, si mai indrazneata, ca sa fie sigura ca stocurile se vor epuiza mai repede.

Cele trei versiuni ale parfumului Kimoji au fost lansate pe piata pe 14 iulie, la KKW Beauty din Los Angeles si sunt disponibile pe kkwfragrance.com. Potrivit TMZ, fiecare sticluta de 50 ml a fost creata in editie limitata si costa 45$.

vedete instagram, Kim Kardashian a publicat o nouă poză nud care i-a lăsat mască pe fanii săi, vedete playboy,Kim Kardashian a publicat o nouă poză nud care i-a lăsat mască pe fanii săi, vedete playboy, sua, filme porno 

loading...

Comments are closed.