Alte știri

(Foto) La OrheiLand au fost amenajate tobogane noi și pentru copiii de la 3 ani. Toate atracțiile din parc sunt gratuite

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cei mai mici vizitatori ai parcului cultural-familial OrheiLand se pot bucura deja de tobogane doar pentru ei, iar părinții se pot odihni liniștiți că picii lor se pot distra de minune fără nici un risc. Administrația parcului a instalat tobogane și pentru copiii de la 3  ani, care sunt sigure și comode pentru distracția celor mici.

Astfel, OrheiLand își fortifică imaginea de cea mai atractivă zonă de odihnă pentru toate categoriile de vârstă și pentru amatorii de diferite tipuri de odihnă – de la copii la persoane în etate, și de la cei care preferă să-și petreacă o zi de odihnă pe plajă, până la cei care iubesc distracțiile și sportul.

Iar numărul vizitatorilor este în continuă creștere, deoarece OrheiLand are o plajă cu nisip de cea mai bună calitate și șezlongurile gratuite. Și celelalte distracții din parc pot fi utilizate de toți fără să plătească nimic.

Parcul OrheiLand este cel mai mare centru cultural-familial din Republica Moldova, inaugurat de 1 iunie, fiind un nou proiect al primarului de Orhei, Ilan Șor. Cu o suprafață de 20 de mii de metri pătrați, centrul este dotat cu atracții moderne, zeci de  tobogane gonflabile și trambuline. Printre principalele atracții ale centrului se mai numără casa „cu-susul-în-jos”, liane și poduri suspendate. Cea mai impresionantă atracție a parcului este zona cu apă. Cascada, Cel de-al nouălea val – sunt doar câteva dintre denumirile  zecilor de atracții de apă.

Mai mult, la OrheiLand a fost amenajat un orășel sportiv, unde în fiecare zi poate fi vizionat Campionatul Mondial de Fotbal. OrheiLand primește oaspeți zilnic, pe parcursul întregii veri între 10.00 și 22.00, iar toate atracțiile din parc sunt gratuite.

La OrheiLand au fost amenajate tobogane noi și pentru copiii de la 3 ani, ilan shor, primar de orhei, jasmin

orheiland, ilan shor, miliardul bem, primaria orhei

loading...

Comments are closed.