Politic

(foto) Locuitorii raionului Nisporeni i-au promis lui Vlad Plahotniuc că vor vota pentru drumuri bune, școli și spitale moderne în toată țara

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vlad Plahotniuc a mers astăzi la Nisporeni să se întâlnească cu locuitorii mai multor sate din raion. Președintele PDM spune că localnicii i-au promis că vor vota pentru Moldova și pentru ca toată țara să se bucure de drumuri bune, școli și spitale moderne.

Președintele PDM spune că datorită zăpezii care a căzut ieri asupra localităților Bălănești, Milești, Găureni, Seliște, Păruceni, Ciutești dar și asupra întregii țări, întâlnirile cu localnicii au fost și mai frumoasă. Vlad Plahotniuc spune că locuitorii raionului Nisporeni merg astăzi la vot și votează cu suflet, pentur Moldova. Aceștia i-au promis democratului că vor vota pentru ca întreaga țară să aibă parte de drumuri bune, școli și spitale moderne.

Liderul democraților spune că oamenii aleg ca moldovenii să aibă salarii din care să poată trăi decent, părinții și bunicii să aibă pensii care să le asigure bătrâneți liniștite, iar familiile tinere să ȋși poată crește copiii fără griji, aici, acasă. Totodată, Plahotniuc a primit promisiuni de la alegători că aceștia vor vota și la Referendum, ca în Parlament să fie mai puțini deputați și să îi poată schimba dacă nu-și fac treaba, mai devreme de patru ani.

Vlad Plahotniuc spune că oamenii sunt deciși să voteze fapte nu vorbe, iar singurul partid care le oferă garanția rezultatelor este Partidul Democrat din Moldova.

loading...

Comments are closed.