Alte știri

FOTO // Lucrări de demolare a gheretelor continuă şi în sectorul Ciocana al capitalei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Lucrări de demolare a gheretelor continuă şi în sectorul Ciocana al capitalei. Una din adresele unde săptămâna aceasta a fost evacuată o gheretă este str. Igor Vieru, 3.

Totodată în această perioadă au fost efectuate lucrări de demontare și evacuare a două blocaje instalate neautorizat în str. Ismail, 116/1 şi str. Petru Zadnipru, 2.

În ultimele 5 luni, doar în sectorul Ciocana au fost demontate şi evacuate:
– 90 de gherete
– 33 de garduri improvizate
– 34 de fundații de la gherete
– 7 garaje metalice
– 6 hulubării
– 335 panouri publicitare
– 129 afișaje de diferite dimensiuni
– 44 instalații pentru rezervarea locurilor de parcare
– 3 bariere şi blocuri de beton care îngrădeau accesul în spaţiile publice
– 1 şură

Asemenea lucrări sunt realizate zilnic, în toate sectoarele oraşului.

“Am dispus ca lunar, pretorii de sector, să prezinte rapoarte despre numărul şi adresele unde au fost evacuate toate instalațiile ilegale. Informația va fi publicată pe site-ul Primăriei Chişinău”, a declarat Ion Ceban, primarul general al mun. Chișinău.

Tot pe parcursul acestei săptămâni, din str. Transnistria 2, a fost evacuat un autovehicul deteriorat și abandonat pe spațiul public. Ceban solicit autovehiculele, remorcile, caroseriile, devenite inutile din punct de vedere tehnic sau abandonate pe drumurile publice, să fie evacuate de către deţinători. În caz dacă proprietarii nu se vor conforma benevol legislaţiei în vigoare, unitățile de transport, vor fi evacuate forțat cu restituirea cheltuielilor din partea deținătorilor.

loading...

Comments are closed.