Politică

(Foto) Lucrările de reconstrucție a drumurilor din orașul Florești sunt în toi! Muncitorii depun tot efortul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Proiectul „Drumuri bune pentru Moldova” este în continuu proces de implementare. În aceste zile, în orașul Florești au loc lucrări de renovare pe mai multe sectoare de drum, informează Șeful secției construcții GC-Drumuri la Consiliul Raional Florești, Valeriu Cegorean.

„Dragi locuitori ai orașului, după cum s-a promis, continuam cu fapte, nu cu vorbe. S-au pornit lucrările pe strada Ștefan cel Mare (piața de lângă Consiliul Raional), asfaltăm găurile din cauza cărora era imposibil de mers”, a scris Cegorean pe facebook.

„Așadar, proiectul Drumuri bune pentru Moldova continuă și va mulțumesc tuturor cetățenilor pentru sprijin și susținere. Haideți să fim împreună pentru un viitor mai bun, pentru viitorul copiilor noștri”, a mai spus Șeful secției construcții din Florești.

Proiectul „Drumuri bune pentru Moldova” a fost lansat la începutul lui 2018 de liderul PDM, Vlad Plahotniuc. Anul trecut, Guvern Filip a construit și reparat 1600 km de drum, iar în acest an democrații promit că vor construi 2600 km. Calitatea la toate sectoarele de drum care vor fi renovate va fi controlată strict înainte de a fi date în exploatare.

loading...

Comments are closed.