(foto) Maia Sandu a insistat să ocupe în Parlament scaunul pe care stătea în 2015 fostul ei șef, Vlad Filat

Vlad Filat va ieși din închisoare mai devreme, Pedeapsa fostului premier a fost redusă cu 2 ani, Pldm FILAT, INTERVIU CU VILAT TV8, natalia morari vlad filat, maia sandu filat, 

În noul Parlament de legislatura a X-a, președintele Partidului Acțiune și Solidaritate, totodată copreședintele blocului ACUM, Maia Sandu va ocupa scaunul de deputat pe care a stat în trecut fostul președinte al PLDM și prim-ministru, Vlad Filat, imaginile care demonstrează acest lucru au fost postate pe pagina Otto von Stierlitz de pe Facebook.

O fi o coincidență sau nu, dar anume Vlad Filat poate fi considerat persoana decisivă în devenirea Maiei Sandu lider al opoziției. Pe listele PLDM-ului a devenit Maia Sandu deputat în Parlamentul Republicii Moldova și tot de către acest partid a fost înaintată la funcția de ministru al educației și prim-ministru ulterior.

Reprezentanții blocului ACUM au comunicat pentru ProTV Chișinău  că Maia Sandu a ales personal scaunul cu numărul 22, pe care a stat în trecut Vlad Filat.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share