Politic

FOTO // Maia Sandu aşa cum n-ai mai văzut-o. Poze unice cu lidera PAS

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, a fost invitata emisiunii „Iubește Viața” de la TV8, unde a făcut publice câteva fotografii din copilărie și din adolescență.

Maia Sandu s-a născut pe 24 mai 1972 în satul Risipeni, raionul Fălești, în familia lui Grigorie și Emilia Sandu.

Încă din copilărie Sandu a fost un copil extrem de ambițios și hotărât. Ea și-a făcut studiile economice la ASEM, până în 1994, iar din 1995 a studiat Relații Internaționale la  Academia de Administrare Publică de pe lângă Președintele Republicii Moldova.

După studii a activat în mai multe instituții de stat, dar și în reprezentanțele din Moldova a unor instituții internaționale.

În 2009 a urmat un an de studii la o Universitate din Statele Unite ale Americii.

În 2012 aceasta s-a reîntors în Moldova în calitate de Ministrul Educației, înaintată de către Partidul Liberal Democrat din Moldova, condus de Vlad Filat. În campania electorală a alegerilor Parlamentare din 2014, Maia Sandu aa nunțat de pe scena din Piața Marii Adunări Naționale că aderă la PLDM, lucru mai apoi negat de Sandu în campania prezidențială din 2016.

La câteva luni de la arestul lui Vladimir Filat, Maia Sandu inițiază o nouă mișcare politică ceea ce apoi devine Partidul Acțiune și Solidaritate.

Click pe imagine pentru a mări:

Citește și: SURSE: Andrei Năstase, impus să cedeze din nou în fața Maiei Sandu

loading...

Comments are closed.