Alte știri

FOTO // Maia Sandu s-a întâlnit cu moștenitorul lui George Soros: ”A fost o onoare”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Aflată în SUA, Maia Sandu a avut o întâlnire și cu Alex Soros, fiul magnatului George Soros. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Alex Soros, într-o postare pe pagina sa de Instagram, unde a atașat și o fotografie alături de președintele Republicii Moldova. Președinția Republicii Moldova însă, nu a făcut deocamdată publice aceste informații, scrie Sinteza.org

„A fost o onoare să mă întâlnesc cu Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, un reformator angajat și avocat anticorupție, în timp ce vizitează New York la adunarea generală a ONU“, a scris Alex Soros pe Instagram.

Miliardarul și filantropul George Soros este una din cele mai controversate figuri la nivel mondial, fiind suspectat de finanțarea a „revoluțiilor colorate” și tentative de a supune controlului unele guverne naționale.

Când Maia Sandu ocupa funcția de ministrul al educației, controversatul George Soros ar fi oferit peste un milion de dolari care urmau să fie investiți pentru reformarea învățământului sub mandatul Maiei Sandu.

Anterior, pe site-ul Vocea Basarabiei a fost publicată o investigație care demonstra cum milionul oferit de Soros pentru educație, a fost repartizat de Maia Sandu pentru ONG-uri și experți.

loading...

Comments are closed.