FOTO // Marina Tauber: “Lucrăm pentru binele bălțenilor în fiecare zi, nu așteptăm campaniile electorale“

În municipiul Bălți vor continua să fie implementate, în timpul apropiat, mai multe proiecte care urmează să îmbunătățească semnificativ viața locuitorilor din oraș și suburbii. Despre aceasta a anunțat vicepreședinta Partidului “ȘOR”, Marina Tauber, pe rețelele de socializare.

“Imediat ce am putut să plec din Chișinău, m-am întâlnit cu echipa noastră din fiecare curte din Bălți și din suburbii. Împreună cu colegii noștri lucrăm asupra proiectelor care vor schimba spre bine viața în municipiu”.

Deputata a subliniat că echipa ei analizează problemele bălțenilor și identifică soluții.

“Lucrăm pentru binele bălțenilor în fiecare zi, nu așteptăm campaniile electorale. Zilnic, suntem abordați de locuitorii municipiului Bălți, dar și de reprezentanți ai diferitor organizații, care ne solicită ajutor. Spre deosebire de autoritățile locale și centrale, nouă niciodată nimic “nu ne încurcă” ca să oferim cetățenilor suportul necesar”.

Marina Tauber a menționat că, va împărtăși mereu în mediul online despre toate realizările echipei lui Ilan Șor de la Bălți.

“Datorită susținerii Dumneavoastră, dragii noștri, suntem siguri că mergem pe calea care duce spre Victorie pentru Bălți și locuitorii săi! Nouă, neapărat, totul ne va reuși, și noi vom transforma Bălțiul în municipiul la care noi și Dumneavoastră visăm!”

Total
0
Shares
Total
0
Share