Politic

FOTO // Marina Tauber și-a reluat activitatea politică și întâlnirile cu oamenii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vicepreședintele Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, a participat, ieri, la campania de informare, lansată de formațiune, prin deschiderea a 150 de puncte de informare în toată țara. Ea a discutat cu zeci de oameni, care au asigurat-o de sprijin în lupta împotriva regimului.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Pentru că instanța de judecată i-a interzis să părăsească municipiul Chișinău, Marina Tauber a vizitat doar punctele de informare deschise de Partidul „ȘOR” în Capitală. Ea le-a explicat oamenilor, care au apelat la punctele de informare, impactul asupra țării a deciziilor pe care le adoptă guvernarea și a specificat esența programului anticriză pe care l-a elaborat și prezentat de curând liderul formațiunii, Ilan Șor.

Marina Tauber a mai spus că și-a dorit mult să viziteze municipiul Bălți, raionul Orhei și municipiul Orhei, dar și alte raioane din țară, unde formațiune are mulți susținători și, unde, de asemenea, au fost instalate puncte de informare ale Partidului „ȘOR”, însă nu a putut, din cauza restricțiilor de circulație.

„Sunt mulți oameni pe care mi-aș dori să-i văd și să le mulțumesc personal pentru sprijinul pe care mi l-au acordat în toată această perioadă cât am fost ținută în arest la domiciliu. Sper că voi avea această ocazie cât mai curând, pentru că minciunile fabricate la comanda Maiei Sandu sunt pe sfârșite și procurorii nu mai știu să născocească motive pentru a mă marginaliza și a mă ține în arest. În curând, victoria va fi de partea noastră, a poporului”, a mai spus vicepreședintele Partidului „ȘOR”, Marina Tauber.

Ea a fost eliberată din arest la domiciliu și plasată sub control judiciar în data de 5 ianuarie, prin decizia Curții de Apel Chișinău. Deputatul a fost lipsit de imunitate parlamentară și reținut în 21 iulie 2022, pentru 72 de ore. În 23 iulie, a fost plasat în arest preventiv în Penitenciarul nr. 13, iar în 14 septembrie – în arest la domiciliu. În data de 18 octombrie, i-a fost aplicat control judiciar, iar din 25 octombrie și până pe 5 ianuarie s-a aflat, din nou, în arest la domiciliu.

loading...

Comments are closed.