Economic

(Foto) Ministrul Ciubuc, la un iarmaroc agricol: Am fost dezamăgit să văd doar 10 agricultori prezenți din cei 100 care au fost interesați

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sâmbătă dimineață, ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Nicolae Ciubuc, a fost să observe dacă oamenii vin la iarmaroacele agricole din capitală, anunțate anterior, și să discute cu producătorii agricoli dacă sunt mulțumiți de inițiativă.

„Am fost dezamăgit să văd doar 10 agricultori prezenți din cei 100 care au fost interesați. Indiferenta, lipsa de implicare, dar tinguirea frecventa a fermierilor sunt o problema mare in calea desfacerii produselor nostre agricole”, a scris Ciubuc pe Facebook.

„Nu vreau sa cred ca nu avem producție, sau interes in vânzarea acesteia, mai degrabă lipsă de informare in rindul fermierilor, implicare insuficienta din partea asociațiilor producătorilor agricoli. De aceea, Vom continua și in următoarele Weekenduri, cu astfel de activități, mai bine organizate, in vederea promovarii producției fermierilor noștri direct consumatorilor la prețuri accesibile!”, a adăugat ministrul Agriculturii.

loading...

Comments are closed.