(Foto) Ministrul Economiei Vadim Brînzan a zburat cu Președintele Dodon la Moscova. Acolo au fost întâmpinați de Kozak

rusia moldova. Ministrul Economiei Vadim Brîzan a zburat cu Președintele Dodon la Moscova, dodon kozak, vadim brinzan maia sandu aeroport chisinau, 

Președintele Igor Dodon din nou a mers într-o vizită de lucru în Federația Rusă. Șeful statului este însoțit de ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brînzan, consilierii prezidențiali Ion Chicu și Aureliu Ciocoi, și președintele Consiliului de Administrație al „Moldovagaz”, Vadim Ceban. Aceștia au fost primiți la Moscova de către vicepemierul rus Dmitri Kozak, considerat la Chișinău “părintele” alianței PSRM-ACUM. 

„Efectuez o vizită de lucru de o zi la Moscova, în cadrul căreia voi avea întrevederi cu vice-premierul, reprezentantul special al Președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor comercial-economice cu Republica Moldova, Dmitri Kozak, cu președintele Consiliului de Administrare al companiei „Gazprom”, Alexey Miller, și alți oficiali”, a scris Igor Dodon pe facebook. 
 

Potrivit lui Dodon, „agenda de discuții include mai multe chestiuni privind dezvoltarea relațiilor comercial-economice moldo-ruse, precum și colaborarea în domeniul energetic”. 

Atragem atenția că vizita lui Vadim Brînzan la Moscova a fost precedată de scandalul privind vânzarea Aeroportului Chișinău către firma miliardului Rothschild. Atunci, fostul premier Ion Sturza și alte voci sonore din societate, i-au cerut demisia lui Brînzan, însă Maia Sandu i-a luat apărarea.

Image may contain: 3 people, people sitting, table and indoor
Image may contain: 2 people, suit
Image may contain: 7 people, people sitting, table and indoor
Image may contain: 8 people, people sitting, table and indoor
Total
0
Shares
Total
0
Share