(foto) Moldova Reușește! Într-un sat din Moldova se construiesc 5 parcuri simultan

satul costesti, raionul ialoveni, republica moldova, dezvoltare rurala, moldova reuseste
 

Construcția celor 5 parcuri din satul Costești continuă! La moment 3 parcuri au fost iluminate din banii publici, anunță Primăria Costești din raionul Ialoveni.

Deasemenea au avut loc lucrări de pavaj în zona ”Centru”. În imediata apropiere a Centrului de Sănătate, s-a amenajat un miniteren de joacă pentru copii și se instalează camere de supraveghere video în toate parcurile.

Urmează următoarele lucrări: curățirea rîului Botna, plantarea intensivă în toate parcurile a materialului săditor, instalarea urnelor și a băncilor de relaxare și finalizarea lucrărilor de pavaj în zonele nefinisate.

Primăria Costești, parcuri

parc costeti, ecologie moldova, zona rurala

satul costeti, raionul ialoveni, modlova reuseste, guvernul filip, pdm plahotniucMenționăm că Asociația Obștească „Alternativa” în parteneriat cu Primăria Costești implementează în perioada ianuarie 2017 – iulie 2018 proiectul „Cetăţenii participă-comunitatea prosperă”. Acest proiect se realizează cu suportul Programului de Granturi Mici (PGM) al Facilităţii Globale de Mediu, implementat de PNUD Moldova în colaborare cu autoritățile publice locale.

localitatea costesti, raionul ialoveni, natalia petrea, primarul satului

Total
0
Shares
Total
0
Share