FOTO // Morții din mun. Bălți sunt invitați să-l voteze pe Boris Marcoci? Un ziar electoral PAS atârnat de poarta cimitirului de la Elizaveta

Dacă tot continuă campania electorală și se apropie alegerile care vor avea loc în orașul Bălți, partidele își fac publicitate și promisiuni pe la emisiuni, pe la porțile oamenilor și pe rețelele sociale. Mai inventiv s-a dovedit a fi deputatul PAS, Boris Marcoci, scrie sinteza.org

Un deputat PSRM a postat o fotografie pe pagina sa de Facebook, în care este atârnat un pliant electoral al candidatului PAS. Acesta a fost distribuit de către activiștii partidului și au găsit un loc mai puțin potrivit pentru publicitatea electorală.

Astfel, pliantul a fost atârnat pe poarta cimitirului din satul Elizaveta.

Mai mult decât atât, internautul s-a arătat amuzat de situație și a comentat ironic gafa activiștilor PAS.

”Ei (cei din PAS) vor să fie votați și de cei din cimitir. La ei le este ultima speranță. Fotografia a fost efectuată la data de 14 noiembrie 20211 în satul Elizaveta din Bălți”, scrie Sergiu Groza pe Facebook.

Contactat de redacția Sinteza, Boris Marcoci a comunicat că doar oponenții politici ar fi putut face acest lucru, luând aceste pliante din cutiile poștale, pentru a denigra imaginea candidatului PAS.

”Cine a mai făcut și lucrul acesta? Cred că numai și numai oponenții care au luat din săltărele poștale ziarul și pliantul și l-au pus la sfânta biserică. Cred că Dumnezeu îi va pedepsi foarte curând nu cu reclame, dar cu binecuvântări dumnezeiești”, a relatat candidatul PAS.

Amintim că la data de 21 noiembrie 2021 vor avea loc alegeri locale în municipiul Bălți. Decizia a fost luată de Comisia Electorală Centrală în cadrul ședinței din 7 septembrie 2021. Noile alegeri locale vin după ce primarul municipiului Bălți, Renato Usatîi, și-a anunțat demisia la 12 iulie 2021.

Pe 2 septembrie acesta a organizat o întâlnire în fața Primăriei Bălți cu locuitorii orașului și a precizat că alegerile noului edil se vor desfășura pe 21 noiembrie.

Politicianul s-a declarat dezamăgit de faptul că locuitorii municipiului Bălți au preferat Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor în locul blocului său în cadrul alegerilor parlamentare. La fel, Usatîi a demisionat din funcția de președinte al formațiunii „Partidul Nostru”.

Blocul electoral „RENATO USATÎI” a obținut 4,10% din sufragii la alegerile parlamentare din 11 iulie. La Bălți, acesta a adunat 22,68% din voturi, clasându-se pe locul trei după BECS (40,17%) și PAS (27,34%).

Total
0
Shares
Total
0
Share