(Foto) Năstase și-a pus post de poliție lângă sediul Platformei DA? În fiecare zi acolo sta o mașină de Poliție

De când Andrei Năstase a devenit ministru de Interne, în fiecare zi în apropiere de sediul Partdiului Platforma Demnitate și Adevăr (situat în apropiere de Hotelul Manhatten) stă o mașină de Poliție. Nu este clar pe ce bază legală o mașină a poliței supraveghează securitatea unui sediu de partid, de aceea așteptăm o reacție oficială din partea Inspectoratului Național de Patrulare (INP) în acest sens.

De menționat că pe vremea când se aflau în opoziție, Năstase și Maia Sandu îl acuzau pe Plahotniuc că zilnic în apropiere de sediul PDM stătea un echipaj de poliție. Odată cu schimbarea guvernării, pe str. Armenească din Chișinău nu mai stă nici o mașină de poliție, în schimb stă pe strada 31 august 1989 (la intersecție cu str. Ciuflea) după cum se vede și în poza de mai jos.

Amintim că în prezent șeful Poliției Naționale este Gheorghe Bălan, cumătru lui Andrei Năstase. Acesta a fost numit în funcție în luna iunie prin hotărârea Guvernului Sandu fără nici un concurs. Bălan este fost judecător.

Total
0
Shares
Total
0
Share