Politic

(foto) Neașteptat! Iată cum a fost „surprins” Renato Usatîi în Bălți!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Tomberoane cu portretul liderului formațiunii „Partidul Nostru”, penalul fugar Renato Usatîi, și inscripția în limba rusă: partidul de gunoi au apărut în oraşul Bălţi.

Deocamdată, nu se știe cine a aplicat aceste inscripții pe containere, dar se presupune că autorii ar fi cetățenii nemulțumiți din municipiu, după ce gunoiul nu a fost transportat din oraș aproape două săptămâni.

Problema salubrizării în Bălți a apărut la începutul lunii decembrie când administrația a reziliat contractul cu agentul economic care presta acest serviciu în oraş.

Guvernul a intervenit după ce premierul Pavel Filip a primit mai multe plângeri de la cetățeni, dar și o solicitare de ajutor de la primăria din Bălți.

După trei zile de lucru, la sfârșitul lunii decembrie, gunoiul a fost colectat în totalitate de peste 50 de carabinieri și 25 de muncitori de la Regia Autosalubritate din Chișinău.

referendum la Balti, Usatii demis, primar fugar, renato skypeGorbuntov, gunoiste in balti, Baltiul sufocat de gunoiUsatii, Partidul Nostru, PN, tomberoane Balti, gunoi Balti, Dodon la tomberon

loading...

Comments are closed.