Politic

(foto) Nisporeni a împlinit 400 de ani. Cum a sărbătorit Vlad Plahotniuc de hram în orașul natal

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un eveniment de zile mari a avut loc aseară în oraşul Nisporeni, cu ocazia împlinirii a 400 de ani de la fondarea urbei. Autorităţile locale, împreună cu Fundaţia „Edelweiss”, au pregătit mai multe surprize pentru localnici.

Seara a început cu un maraton al bikerilor. Motocicliştii au adus şi un cadou pentru Nisporeni – un drapel al localităţii, pe care erau scrise urări adunate din întreaga ţarăUlterior, publicul a fost încântat cu un spectacol al fanfarelor, apoi atmosfera din centrul oraşului a fost încinsă de călușări.

Seara a continuat cu un concert de muzică populară. În centrul oraşului au fost încinse grătare. Mirosul de mici şi frigărui a împânzit toată localitatea. Cei mai mulţi oameni s-au adunat în Piaţa Ştefan cel Mare din Nisporeni la ora 21:00, când pe scenă au ieşit cei de la Zbob și Zdub! Oaspeţii serii au fost reprezentanţii guvernării şi liderul democraţilor, Vlad Plahotniuc.

„De 400 de ani, ne mândrim cu Nisporeni! Am crescut aici și știu că oamenii buni și gospodari păstrează valorile și tradițiile de secole. Vom construi și vom munci pentru ca și generațiile viitoare să participe cu aceeași bucurie la ziua orașului nostru. Să ducem tradiția mai departe! La Mulți Ani, drag Nisporeni!”, a scris azi liderul PDM Vlad Plahotniuc pe Facebook.

edelweiss, Nisporeni a împlinit 400 de ani, Cum a sărbătorit Vlad Plahotniuc de hram în orașul natal, pdm filip candu 

Cum a sărbătorit Vlad Plahotniuc de hram în orașul natal, pdm filip candu 

400 de ani, Cum a sărbătorit Vlad Plahotniuc de hram în orașul natal, pdm filip candu 

fundatia edelweiss, Cum a sărbătorit Vlad Plahotniuc de hram în orașul natal, pdm filip candu 

loading...

Comments are closed.