Politic

(foto) Nu acum, altădată! Activiștii PAS cu DA din Călărași i-au aruncat pe Năstase și Maia Sandu la urna de gunoi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sute de pliante ale locului ACUM, controlat de Andrei Năstase și Maia Sandu, care promit viaţă frumoasă moldovenilor după alegerile din februarie, au fost aruncate la gunoi de către proprii lor susținători. Cazul revoltăror s-a întâmplat în aceste zile în centrul raional Călărași.

„În timp ce liderii ACUM încearcă să își ridice piarul prin victimizare, activiștii acestuia își bagă piciorul în agitație și arunca materialele informative la gunoi, ba chiar la poarta cimitirului”, a scris pe facebook  Sorina din Călărași.

Tânăra se întreabă cum se înțelege faptul ca tot ei sunt cei ce cer ajutorul nostru financiar pentru a ași continua activitatea, și tot aceste materiale stau gramadă aruncate. „Sau poate se gândesc ca cele mai vizitate locuri sunt gunoistea și cimitirul și oamenii se vor autodeservi? Îi au pe oameni de proști”, a mai scris ea.

Potrivit tinerei, călărașenii și așa știu că locul PAS și DA sunt la gunoi: „găsiți alt loc în care ați putea folosi aceste materiale! De exemplu la WC”.

Liderii binomului PAS cu DA, Andrei Năstase și Maia Sandu, la moment nu au venit nici o reacție vizavi de acest incident. Până la alegeri au mai rămas 2 zile.

În caz că utilizatorul de Facebook va șterge postarea, poftim mai jos dovada:

loading...

Comments are closed.