Politic

FOTO: Nu i-au permis să intre? Poza lui Năstase cu stema FBI a fost făcută afară, la intrarea în instituție

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vizita ministrului Afacerilor Interne în SUA a stârnit multe controverse pe rețelele de socializare. Chiar dacă Andrei Năstase a spus că la FBI a avut mai multe întrevederi cu înalți funcționari din cadrul Biroului Federal de Investigații, acesta a postat pe pagina sa de facebook doar o poză în care apare lângă stema FBI-ului.

Inițial presa a scris că respectiva poză a fost făcută pe holurile instituției, dar ulterior, cineva a depistat că Andrei Năstase s-a pozat afară, la intrarea în clădirea FBI, unde teoretic oricine care trece pe alături se poate  poza cu stema prestigioasei instituții americane.

Cu toate acestea, ministrul de Interne anunță că a avut, în debutul vizitei sale în Statele Unite ale Americii, întrevederi cu înalți funcționari ai FBI și a înmânat scrisoarea prin care le solicită partenerilor americani să ofere suportul plenar în localizarea și aducerea în fața justiției din Republica Moldova a tuturor celor care au comis aceste fărădelegi, începând cu Plahotniuc și Șor și toți complicii lor.

Amintim că delegația Republicii Moldova în frunte cu Prim-ministrul Maia Sandu se află în SUA în special pentru o întrevedere cu secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, doar că oficialul american a ignorat delegația moldovenească și a plecat într-o vizită în Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite.

 

 

loading...

Comments are closed.