FOTO: Nu i-au permis să intre? Poza lui Năstase cu stema FBI a fost făcută afară, la intrarea în instituție

Andrei Năstase, Alexandru Jizdan, FBI, MAI, Năstase vizită în SUA. Maia Sandu vizita in SUA, PDM, Secretarul general PDM, FBI investigheaza furtul bancar

Vizita ministrului Afacerilor Interne în SUA a stârnit multe controverse pe rețelele de socializare. Chiar dacă Andrei Năstase a spus că la FBI a avut mai multe întrevederi cu înalți funcționari din cadrul Biroului Federal de Investigații, acesta a postat pe pagina sa de facebook doar o poză în care apare lângă stema FBI-ului.

Inițial presa a scris că respectiva poză a fost făcută pe holurile instituției, dar ulterior, cineva a depistat că Andrei Năstase s-a pozat afară, la intrarea în clădirea FBI, unde teoretic oricine care trece pe alături se poate  poza cu stema prestigioasei instituții americane.

Cu toate acestea, ministrul de Interne anunță că a avut, în debutul vizitei sale în Statele Unite ale Americii, întrevederi cu înalți funcționari ai FBI și a înmânat scrisoarea prin care le solicită partenerilor americani să ofere suportul plenar în localizarea și aducerea în fața justiției din Republica Moldova a tuturor celor care au comis aceste fărădelegi, începând cu Plahotniuc și Șor și toți complicii lor.

Amintim că delegația Republicii Moldova în frunte cu Prim-ministrul Maia Sandu se află în SUA în special pentru o întrevedere cu secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, doar că oficialul american a ignorat delegația moldovenească și a plecat într-o vizită în Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite.

 

 

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share