FOTO // O angajată a IP Hâncești a fost surprinsă beată criță, în uniformă. Reacția IGP

Canalul de Telegram, Ungureanu 112, a intrat în posesia unor fotografii în care o femeie în uniformă de polițist se tăvălește pe jos. Conform informațiilor oferite de către canalul de Telegram, ar fi vorba despre o nouă angajată al IP Hâncești, informează Sinteza.org

Mihaela, o proaspătă angajată a IP Hîncești, a fost surprinsă de trecători în momentul în care se tăvălea pe jos, beată criță și în uniformă. „Experții” de la SPIA nu au reușit să ajungă la fața locului să filmeze scena, dat fiind faptul că sunt ocupați cu „purificarea” și războaie cu morile de vânt”, scrie autorul canalului de Telegram.

Ulterior, reprezentanții Inspectoratului General al Poliției au venit cu o reacție oficială pe marginea cazului dat:

În contextul în care în spațiul online au apărut fotografii cu o tânără în uniformă, presupunându-se că se afla în stare de ebrietate, Inspectoratul General al Poliției s-a autosesizat.

Vă comunicăm că, la moment, tânăra este angajată în cadrul Inspectoratului de Poliție din Hîncești, în calitate de subofițer, fiind delegată la cursuri de pregătire inițială, din 5 noiembrie 2021 până la 5 martie 2022.

Conducerea IGP reiterează că nu va tolera asemenea comportament din partea polițiștilor, or asemenea atitudine denigrează imaginea angajaților care își fac onest meseria. Direcția Inspectare Efectiv a inițiat deja o anchetă internă pe acest caz”, se menționează în comunicatul celor de la IGP.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share