(foto) O femeie din Chișinău susține că a fotografiat sufletul unei persoane căzute într-un accident rutier

O femeie din Chișinău susține că a fotografiat sufletul unei persoane căzute într-un accident rutier, cum arata sufletul omului, isus biblia, biserica crestina, religie moldova, accident rutier pe o strada din capitala, politia moldova 

Astăzi dimineață, o locuitoare a orașului Chișinău deplasându-se la serviciu, a fost martor al unui accident rutier produs cu câteva clipe înainte. Fiind în ambuteiaj, totuși femeia a reușit să facă câteva poze a acestui caz nefericit. După ceva timp, uitându-se în telefon, ea a rămas uimită de ceea ce a văzut în unele imagini.

“În aceste 3 poze făcute de mine una după alta cu interval de milisecunde, observăm cum se deplasează o umbră. Și dacă ne uităm atent în ultima poză, se vede clar umbra unei siluete de bărbat. Poza anumit am mărit-o, sa fie clară silueta bărbatului, unde se vede clar capul, ochii, gura, nasul, bărbia, umerii, pieptul, se vede siluieta unui bărbat făcut și puternic”, a scris pe facebook Elena Budurean.

Femeia este sigură că nu este o pur și simplă coincidență de reflecție de soare, umbră sau altceva.

“Așa efecte sunt foarte, foarte rare care pot apărea în cadrul pozelor, în camera foto. Intuiesc 2 variante:
1) În caz că motociclistul a decedat, să fi fost să înregistrat cum pleacă sufletul lui, sau
2) Poate în momentul accidentului a apărut siluita unei rude decedate a motociclistului, care a venit să-i salveze viața.
Uimitor, dar este un cadru unical. Vreau sa aflu părerea dvs”, a mai spus femeia.

Amintim că astăzi dimineață, un motociclist s-a ales cu diverse traumatisme, iar motocileta a fost făcută zob după ce s-a tamponat cu un automobil, pe strada Florilor intersecție cu str. Studenților din capitală. Ulterior, la fața locului a intervenit un echipaj de poliție și ambulanța.

Total
0
Shares
Total
0
Share