Alte știri

FOTO // O mașină capcană a MAI, echipată cu radar, a fost tamponată în timpul misiunii. Accidentul s-a produs în apropiere de Ivancea, Orhei

Pinterest LinkedIn Tumblr

La data de 30 mai 2020 polițiștii din Orhei, au înregistrat un apel telefonic de la Serviciul Unic de Urgență 112 precum că, pe traseul R-6 Chișinău -Bălți km 36 s-a produs un accident rutier.

Deplasându-se la fața locului angajații poliției au stabilit că automobilul de model Dacia Logan ce aparține Inspectoratului Național de Securitate Publică, în timp ce staționa pe partea dreaptă a carosabilului efectuând monitorizarea traficului rutier, a fost tamponat din spate de automobilul de model Mercedes, care era condus de un bărbat cu vârsta de 44 ani.

În urma accidentului conducătorul automobilului de model Dacia angajat al Inspectoratului Național de Securitate Publică a fost transportat la Spitalul Raional Orhei .

Șoferul automobilului de model Mercedes fiind supus testării alcooscopice cu ajutorul aparatului Drager s-a stabilit rezultatul fiind de 0.00mg/l. La moment alte circumstanțe pe cazul dat se stabilesc.

Menționăm că mașina capcană de model Dacia a intrat în posesia Inspectoratului Național de Poliție (în prezent INSP), în august 2018.

„Acest lucru se face pentru a aduce în albia legii pe conducătorii noștri auto, să înceapă să respecte acele limite de viteză, având în vedere că cauza principală a producerii accidentelor rutiere, este depășirea limitei de viteză”, declara Pavel APOSTOL, șef interimat relații cu publicul din cadrul INP, la evenimentul de transmitere a mașinilor capcană, printre care și Dacia nu n.î. EEU 729.

Deputatul Nicolae Pascaru, despre interesele din spatele noului proiect de lege cu privire la finanțarea ONG-urilor

ULTIMA ORĂ! Alte 202 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 12 în Transnistria

loading...

Comments are closed.