FOTO // O petrecere minunată pentru copii a fost organizată de către echipa lui Ilan Șor, cu ocazia învestirii noului bașcan, Evghenia Guțul

Visurile devin realitate în Găgăuzia

Magia a cuprins Găgăuzia, datorită unui spectacol de neuitat dedicat copiilor, organizat cu ocazia învestirii noului bașcan al Găgăuziei, Evghenia Guțul. Piața Centrală din Comrat s-a transformat într-un loc de basm, al bucuriei și fanteziei, unde nenumărate personaje din desenele animate preferate moderne și internaționale au încântat sufletele micuților.

Cu zâmbete largi, copiii au avut parte de o experiență unică, fiind răsfățați cu floricele de porumb în cantități mari, înghețată și vată de zahăr. În plus, meșterii talentați în arta face painting i-au transformat în personaje fantastice, cu ajutorul culorilor și a creativității lor.

Pentru a întregi atmosfera feerică, organizatorii au pregătit o mulțime de surprize. Clovni veseli, păpuși gigant, baloane de săpun și zâne jucăușe au interacționat cu copiii și i-au făcut să simtă că se află într-un adevărat basm. Concursurile și activitățile sportive și intelectuale au adus distracție și competiție în rândul micuților, iar bazinele și toboganele gonflabile i-au încântat pe toți cei prezenți.

Animatorii, îmbrăcați în cele mai îndrăgite personaje din povești, au fost în centrul atenției, făcându-i pe copii să se simtă parte din lumea lor preferată. Sesiunile foto au fost o altă atracție populară, oferindu-le micuților amintiri de neuitat alături de personajele lor preferate. Feeria desprinsă din desenele animate a adus bucurie și entuziasm în inimile copiilor din Găgăuzia, demonstrând că și în lumea reală, visurile pot deveni realitate.

Această festivitate a fost organizată în cadrul învestirii Evgheniei Guțul, în funcția de bașcan al Autonomiei Găgăuze, membră a echipei lui Ilan Șor, care a câștigat alegerile recente. Noua conducere se implică activ în dezvoltarea regiunii și a dorit să celebreze într-un mod special, aducând bucurie și magie în viața copiilor din Găgăuzia.

Total
0
Shares
Total
0
Share