Externe

FOTO // O româncă de 23 de ani a murit în Thailanda în timp ce încerca să-și facă un selfie la o cascadă

Pinterest LinkedIn Tumblr

O româncă de 23 de ani a murit în timp ce încerca să-și facă un selfie la o cascadă din Thailanda. Tânăra ar fi alunecat, iar în cădere s-a lovit cu capul de stâncile de la un nivel inferior al cascadei.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Tânăra era în vacanță împreună cu un prieten pe insula Koh Samui și a vrut să-ți facă un selfie la cascada Na Muang când a alunecat și a căzut în gol, potrivit Bangkok Post. Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 15.00. Chayapon Intarasupa, primarul districtului Koh Samui, a declarat pentru presa thailandeză că mai multe echipe de salvatori au fost trimise la fața locului. Medicii au constatat că tânăra decedase în urma căzăturii.

Prietenul ei le-a spus salvatorilor că ea făcea o fotografie pe marginea celui de-al patrulea nivel al cascadei, a alunecat și a căzut lovindu-se cu capul de o stâncă de la al doilea nivel. Ulterior salvatorii au constatat că tânăra avea răni grave la cap.

Turista avea cetățenie română, dar locuia în Austria. Era de câteva zile în vacanță în Thailanda și era cazată în partea nordică a insulei. Trupul ei a fost dus la Spitalul Koh Samui pentru o examinare post-mortem, scrie Digi24.ro.

Pe 14 noiembrie 2019, Bastien Palmier, un turist francez de 30 de ani, a murit căzând la aceeași cascadă, în timp ce încerca să-și facă un selfie.

În zonă există mai multe panouri care îi avertizează pe oameni cu privire la pericolele existente, spune presa thailandeză.

 

loading...

Comments are closed.