Social

(Foto) O tânără a fost părăsită de iubit, după ce s-a demachiat: „Nu ar trebui să păcălești oamenii așa”

Pinterest LinkedIn Tumblr

O tânără a fost părăsită de iubit, după ce s-a demachiat în prezența lui. Bărbatul, cu care femeia abia începuse o relație, a spus că s-a simțit păcălit și că nu vrea să o mai întâlnească vreodată.

Tânăra, în vârstă de 20 de ani, din SUA, a apărut pentru prima dată demachiată în prezența iubitului ei în timpul unei excursii de weekend, alături de prieteni. Femeia suferă de acnee hormonală și obișnuiește să își ascundă problema cu ajutorul machiajului. Ea a purtat machiaj la primele șase întâlniri cu iubitul ei, dar a decis ca în acel weekend să apară demachiată.
 
„Inițial, nu mi-a spus nimic, ci s-a uitat la mine puțin straniu. Când am rămas singuri, mi-a spus pur și simplu că nu a bănuit că am o asemenea problemă. Apoi, a devenit distant cu mine, pentru tot restul călătoriei”, a povestit tânăra. „Când am ajuns acasă, mi-a spus că ar fi mai bines ă nu ne mai vedem, pentru că nu mă mai place. Ultimul lucru pe care mi l-a spus a fost că nu ar trebui să păcălesc oamenii așa”, a adăugat ea.
 
Tânăra susține că nu regretă că a fost părăsită de acest bărbat, dar se teme că și alte persoane din viața ei ar putea gândi la fel. „Folosesc machiaj pentru că nu sunt cel mai mare fan al acneei mele și pentru că acest lucru îmi dă mai multă încredere în mine însămi”, a mai spus tânăra.
loading...

Comments are closed.