(Foto) O tănără a murit la 25 de ani, iar rudele i-au făcut o piatră de mormînt în formă de… iPhone

A murit la 25 de ani, iar rudele i-au făcut o piatră de mormant în formă de... iPhone, steve jobs, apple, rusia, alegeri 2019, alegeri parlamentare, alegeri moldova, alegeri 24 februarie, alegeri pe sistem mixt, circumscriptii electorale, candidati independenti, parlamentarele 2019, alegeri libere, alegeri corecte,

Piatră de mormânt cel puțin neobișnuită într-un cimitir din Rusia. Rudele unei tinere în vârstă de 25 de ani, decedată în 2016, au ales să o omagieze cu un monument în formă de iPhone, pe care este afișată imaginea ei, scrie presa străină.

Piatra funerară făcută din bazalt (o rocă vulcanică neagră) este instalată într-un cimitir din Ufa, oraș aflat în vestul Federației Ruse. Tânăra omagiată este Rita Shameeva, iar cel care a ridicat monumentul este tatăl ei, Rais Shameev.

Totodată, persoanele care își plâng rudele în cimitir sunt revoltate.„Am crezut că am halucinații. Cum a ajuns un smartphone american în cimitirul nostru? Și mai este și gigant. M-am apropiat de piatră și am fost surprins. Am văzut multe pietre funerare, dar una care să reprezinte un iPhone n-am mai văzut”, a spus Nikolai Yevdokimov, un om care s-a recules la mormântul unei persoane apropiate când a făcut descoperirea.

Piatra ar fi fost comandată la o companie din Siberia care oferă accesorii pentru decese.

rudia, o fata A murit la 25 de ani, iar rudele i-au făcut o piatră de mormant în formă de... iPhone

Total
0
Shares
Total
0
Share