Alte știri

(Foto) Oamenii din Moscova stau la coadă pentru a cumpăra noul iPhone XS

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cu doar două zile înainte de începerea oficială a vânzării noilor modele de iPhone, rușii au început să stea la coadă în fața magazinului din Moscova. Deși vorbim de un telefon care costă peste 1.000 $, oamenii sunt dispuși să stea la coadă zile întregi pentru a-l cumpăra primii, scenariu care se întâmplă în fiecare an, scrie Dumitru Ciorici pe blogul său. 

Unii din cumpărători și-au instalat corturi, și-au adus saci de dormit și scaune. Organizarea rândului se desfășoară prin intermediul unui chat în WhatsApp, în plus, oamenii organizează o strigare în fiecare oră, iar în caz de absență personală, persoana respectivă își pierde locul. Locurile din rând pot fi de asemenea cumpărate – prețul pentru unul începe de la 30 de mii de ruble (echivalentul a 330 Euro). Pentru a se proteja de frig, mulți stau în automobile sau în cafenelele din preajmă.

Coadă pentru toate vârstele

În rând stau nu doar tineri. Cei mai în vârstă vin mai echipați ca să îndure vremea rece: poartă mai multe pulovere, căciuli și cizme de iarnă. Una din fete care stă în rând a venit împreună cu mama ei, fiecare deținând un loc separat în rând.

Totuși, marea majoritatea a oamenilor nu-și cumpără iPhone pentru ei înșiși. Apropo, primul loc din rând poate fi cumpărat, iar tânărul care-l deține l-a „ocupat” încă de luni.

Rusia face parte din al doilea val de lansări al iPhone XS și iPhone XS Max. În Republica Moldova, nici unul dintre magazinele care vând tehnică nu a anunțat data lansării vânzării.

loading...

Comments are closed.