FOTO // Oficiile poștale din capitală sunt dezinfectate de Armata Națională

Militarii Armatei Naționale au fost implicați în dezinfectarea oficiilor poștale din Chișinău. Aceștia s-au echipat corespunzător și, cu o butelie în spate, au dezinfectat oficiile poștale și mașinile Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei”.

Despre acest lucru a anunțat ministrul Apărării, Alexandru Pînzari, pe pagina sa de Facebook.
„Nu le vedeți foarte bine uniforma militărească, dar vă asigur că sunt militarii noștri, echipați pentru a oferi un alt ajutor. La solicitarea conducerii Întreprinderii de Stat ”Poșta Moldovei” militarii, așa cum sunt deprinși să acționeze pentru binele țării și comunității, s-au implicat în dezinfectarea oficiilor poștale de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, dar și de pe străzile Piața Gării și Bulgară din capitală”, remarcă Pînzari.

Ministrul menționează că angajații oficiilor poștale sunt asemeni polițiștilor și militarilor, în prima linie, deservind cetățenii.

„Solidaritatea e vitală în stoparea răspândirii infecției cu COVID-19”, a spus ministrul.

În total, în Republica Moldova au fost confirmate 1438 de cazuri de COVID-19, dintre care 75 de persoane s-au vindecat, iar 30 au decedat.

Citește și: Femeia cu COVID-19, fugită din spital, a fost acasă și a revenit cu taxiul. Autoritățile încearcă să identifice taximetriștii cu care a intrat în contact

Total
0
Shares
Total
0
Share