(foto) OrheiLand este gata de deschidere și își așteaptă vizitatorii

orheiland, municipiul orhei, raionul orhei, parcul din orhei, aquapark orhei, parc de distractii orhe

Roller coasterul de tip american de la OrheiLand, unic în întreaga regiune a fost montat de specialiștii italieni și este gata să le creeze senzații tari vizitatorilor parcului. În prezent, muncitorii lucrează la amenajarea zonei adiacente, iar sâmbătă, 1 iunie, va fi inaugurat noul sezon estival la OrheiLand, inclusiv roller coasterul, care se anunță a fi surpriza verii la cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova.

Reprezentanții Primăriei Orhei, alături de deputatul Ilan Șor, inițiatorul proiectului, au inspectat cum decurg ultimele pregătiri, se spune într-un comunicat de presă a primăriei municipiului Orhei.

Ilan Șor a dat asigurări că pe 1 iunie, de Ziua Copiilor, vizitatorii vor avea parte de o petrecere de neuitat, cu multe atracții noi, dar și un program special cu lumini și drone.

“Pentru a reuși cu finalizarea lucrărilor, muncitorii lucrează în 3 ture. Pe 1 iunie, micul comunism îi așteaptă pe toți aici, la Orhei. Ne dorim ca vizitatorii să primească multe emoții și surprize plăcute. Sunt sigur, copiilor o să le placă tot ce este aici și fiecare își va găsi ocupație. Doar prin astfel de pași putem dezvolta Moldova. Vor fi atracții noi, sunt în proces de montare. Va fi și un orășel auto pentru copii mici. În timp ce toți pălăvrăgesc despre politică, noi lucrăm pentru oameni”, a menționat deputatul Ilan Șor.

Roller coasterul cu lungimea traseului de 350 de metri, înălțimea unui bloc cu cinci etaje – 10 metri și lățimea de 17 metri, a fost produs în Italia, la comanda OrheiLand, ținând cont de specificul parcului de distracții. Specialiștii italieni l-au montat, iar pentru a asigura securitatea vizitatorilor, în prima lună de la deschiderea atracției, vor instrui angajații OrheiLand cum se utilizeze corect atracția.

Roller coasterul nu este singura noutate a acestei veri la OrheiLand. În acest sezon, este amenajată o nouă zonă acvatică, cu noi distracții, precum tobogane moderne, inclusiv pentru amatorii de senzații tari. Plaja lacului va fi extinsă. Iar pentru copii sunt construite adevărate orașe – un orășel auto în care vor putea să conducă mașinuțe în condiții de trafic urban real, precum și un orășel al meseriilor, în care vor putea încerca diferite profesii.

Deschiderea oficială a OrheiLand, sezonul de vară 2019, va începe la ora 11.00, sâmbătă, 1 iunie, cu o paradă a gigantelor păpuși toboșar. De asemenea, eroii îndrăgiți din desene animate au pregătit pentru copii și oaspeții OrheiLand un program deosebit.

Pentru copii au fost pregătite și tombole cu premii de valoare, concerte, dar și o discotecă specială.

Surpriza serii o va reprezenta însă showul dronelor:  aproximativ o sută de drone de diferite culori vor fi lansate în aer și vor forma diferite figuri în lumini multicolore. Mișcarea acestora va crea efectul unui foc de artificii, care  va putea fi observat de la mai mulți kilometri.

Total
0
Shares
Total
0
Share