FOTO // Partidul Democrat din Moldova se reorganizează? Ședințe în mai multe raioane

PDM ședință Căușeni

În acest weekend, conducerea Partidului Democrat din Moldova (PDM) a avut întâlniri cu echipele în trei raioane: Căușeni, Hîncești și Orhei, informează TRIBUNA.

„Talentul câștigă jocuri, dar munca în echipă câștigă campionate. Partidul Democrat din Moldova a rezistat împreună și a supraviețuit unui an dificil tocmai pentru că a acționat ca o echipă. Am discutat astăzi cu echipa noastră din Căușeni despre provocările prin care am reușit să trecem, dar și despre ceea ce ne propunem în continuare. Am încredere în colegii noștri și știu că mai avem multe de făcut împreună. Înainte, Căușeni!”, a scris președintele PDM, Pavel Filip, într-o postare pe o rețea de socializare, după întrevederea din Căușeni.

Totodată, după întâlnirea din Hîncești, Pavel Filip a spus că democrații au planuri mari pentru anul acesta și au oameni foarte bine pregătiți alături de care le vor realiza.

„Echipa noastră din Hâncești e formată din astfel de oameni: harnici, muncitori și iubitori de țară. Am realizat multe împreună. Și multe încă urmează. Mulțumesc, dragi colegi!”, a punctat democratul.

Ședință PDM Hâncești

În contextul întrevederii din Orhei, Pavel Filip a spus: „Cu echipa noastră de la Orhei, despre concluziile anului trecut și planurile pentru anul acesta. Oameni energici și gata de muncă, la Partidul Democrat din Moldova. Mult succes, Orhei!”.

Citește și: FOTO // Fostul deputat democrat Constantin Țuțu surprins la o benzinărie din România

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share