Alte știri

(foto) Partidul Democrat își mărește echipa! Pese 300 de persoane din Anenii Noi și Sângerei au primit carnetul de membru

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Democrat din Moldova își consolidează forțele. Alte zeci de persoane din raionul Anenii Noi și Sângerei au primit astăzi carnetul de membru de partid. Evenimentul a avut loc în cadrul forumurilor teritoriale ale PDM de totalizare a activității formațiunii.

Și organizația raională din Sângerei și-a mărit echipa. Oamenii spun că proiectele realizate cu ajutorul PDM, în raion, precum reparația școlilor și grădinițelor, dar și instalarea iluminatului stradal, i-au convins că formațiunea este decisă să facă schimbări. Organizația Teritorială PDM din Sângerei și-a mărit numărul de membri cu încă 88 de persoane. Carnetele de membru au fost înmânate în cadrul forumului raional.

În cadrul forumului Organizației Teritoriale Sângerei al PDM, au fost prezenți circa 700 de participanți. Invitați speciali au fost, Secretarul General al PDM, Constantin Botnari, viceprepeședinta PDM, Violeta Ivanov, vicepreședintele Parlamentului, Vladimir Vitiuc și deputatul Eugen Nichiforciuc.

Noi am demonstrat că putem. Noi am început reforme extraordinare, reforme în diferite domenii economie care deja aduc dividente, Drumuri bune pentru Moldova, Prima casă, programe pentru femei, programe pentru oamenii în etate„, a zis Violeta Ivanov,
deputat PDM

„Doar datorită acestui potențial, acestui colectiv, anume în teritoriu, noi am reușit să scoatem țara din criză și într-un timp scurt noi am restabilit relațiile cu instituțiile internaționale, dar și cu vecinii noștri”, a declarat Vladimir Vitiuc, deputat PDM.

În cadrul formului raional al Organizației Teritoriale al PDM din Anenii Noi, carnete de membru au primit 273 de oameni. „În această listă mare de oameni buni sunt primari, consilieri locali, lucrători din domeniul învățământului, oameni onești, oameni cărora le pasă de țara lor„, a declarat Serghei Rapcea, președintele OR PDM.

La eveniment au participat Alexandru Jizdan, Ministrul Afacerilor Interne, deputații Anghel Agachi și Valentina Stratan. „Am demonstrat că suntem consecvenți în politicele noastre, că suntem responsabili, pentrui că ceea ce ne asumăm devine realitate. Mă bucur că numeric echipa a devenit mai mare„, a spus Valentina Stratan, deputat PDM.

Tot ce ne-am propus noi, cine este din satul Geamăna nu o să-mi dea voie să mint, lucrurile s-au început a mișca. Să vă spun un lucru, dacă sunt primari din mai multe localități, puteți să vă bazați pe Ministrul de Interne„, a menționat Alexandru Jizdan, ministrul de Interne.

loading...

Comments are closed.