Social

(Foto) Pasiunea de suflet a lui Gheorghe Cavcaliuc: Ce colecționează șeful adjunct al Poliției Naționale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pasiunea de suflet a lui Gheorghe Cavcaliuc este să colecționeze chipiuri a structurilor de drept din întreaga lume. Momentan, șeful adjunct al Poliției Naționale are peste 175 de chipiuri. Datorită modelelor din colecția sa, Cavcaliuc a promis că va face cel mai frumos, calitativ, practic și comod chipiu polițienesc din lume.

Astăzi, în vizită la el a venit prietenul poliției, designerul Daniel Racovizza. „Ne-a venit o idee extraordinară să ne întâlnim frecvent pentru a lucra asupra analizei chipiului polițienesc model și ne vom inspira de la mai multe chipiuri din colecție, iar maestrul Daniel va schița câte un prototip pe care îl vom supune discuției. Săptămânal, în weekend vom posta un nou model al chipiului polițienesc pe care îl va desena designerul cu mâini de aur, la care vă îndemnăm să ne spuneți dacă vă place sau a-ți schimba ceva”, a scris Cavcaliuc pe Facebook.

Aceștia au făcut acum un prim exercițiu și au realizat primul desen al chipiului model de câmp, care își propun să îl perfecționeze cu ajutorul cetățenilor și vor continua cu chipiul de gală și chipiul pentru doamne. Pentru schița viitoare, maestrul Daniel va veni pregătit cu instrumentele sale și va desena un model profesional, acum a schițat cu cariocele și stilourile din biroul lui Gheorghe Cavcaliuc.

„Pentru noi contează sugestiile voastre și solicităm părerea societății pe marginea modelului creat astăzi, necătând la faptul că ne-am inspirat din modelele chipiurilor altor țări, cum ar arată chipiul ideal al polițistului care vă vine în ajutor sau îl vedeți pe stradă la datorie”, a mai spus șeful adjunct IGP.

Gheorghe Cavcaliuc vă îndemnă să nu fiți indiferenți, implicați-vă pentru a crea istoria celui mai perfect, practic, excepțional chipiu din lume, care va fi purtat cu mândrie de angajații din cadrul Poliției Naționale.

loading...

Comments are closed.