FOTO // Patru biciclete, furate în Franța au fost depistate la trecerea frontierei moldo-române

În punctul de trecere a frontierei Leușeni, polițiștii de frontieră în comun u ofițerii FRONTEX au depistat patru biciclete, care erau transportate fără acte de proveniență. Din primele cercetări, bicicletele ar fi sustrase de pe teritoriul Franței.

În data de 18 iulie 2023, pe direcția de intrare în Republica Moldova s-a apropiat un autocar de rută „Franța-Moldova” cu remorcă, ambele fiind înmatriculate în România. La volanul autocarului a fost legitimat un conațional în vârstă de 37 de ani.

În cadrul controlului de specialitate, echipa mixtă a observat în remorcă patru biciclete, pentru care șoferul nu a a putut prezenta niciun document. Totodată, fiind demarate cercetări pe caz, s-a aflat că există bănuială rezonabilă pe faptul sustragerii celor patru biciclete în Franța. Estimativ, valoarea unei biciclete se încadrează între 5000 și 7000 de euro.

Pentru elucidarea circumstanțelor și luarea unei decizii legale, bicicletele au fost indisponibilizate pe teritoriul SPF Leușeni. Ofițerii de investigații din cadrul IGPF continuă cercetările.

Total
0
Shares
Total
0
Share