FOTO // Patru moldoveni și doi străini au fost prinși de polițiștii de frontieră cu acte false, droguri și cartușe

Patru conaționali și doi cetățeni străini sunt documentați de către polițiștii de frontieră din Aeroportul Internațional Chișinău pentru comiterea unor ilegalități la trecerea frontierei de stat. Doi dintre aceștia dețineau acte falsificate, iar alți patru, ascunse în genți, cartușe și substanțe ecstasy.

Persoanele cercetate pentru uz de acte falsificate sunt doi tineri din Republica Moldova. În cadrul controlului în linia a doua, ceea ce presupune verificări adiționale, polițiștii de frontieră au depistat asupra conaționalilor cărți de identitate romănească, cu semne vădite de falsificare. Documentele au fost ridicate, urmând a fi supuse expertizei.

Un alt conațional, pasager la ruta sosită din Paris, avea în bagajul de mână pastile din categoria de „amphetamine”. Tipul substanției a fost stabilit în cadrul verificării cu ajutorul tehnicii speciale.

Ultimii trei cetățeni documentați sunt din R. Moldova, Irlanda și Ucraina. În cadrul controlului de securitate, polițiștii de frontieră au descoperit în bagajele acestora obiecte metalice, asemănătoare unor cartușe.

În toate cazurile, cercetările continuă.

Total
0
Shares
Total
0
Share