(foto) Pavajul pus acum 7 zile în orașul Sîngerei a fost scos de vandali. Mesajul deputatului Gheorghe Brașovschi

gheorghe brasovschi, primaria singerei, pavaj singerei, drumuri singerei, circumscriptia 12

Deputatul Gheorghe Brașovschi, ales pe circumscripția numărul 12, care cuprinde raionul Sângerei a postat astăzi un mesaj pe pagina sa de Facebook în care a arătat că trotuaru care se află în proces construcție a fost vandalizat în această noapte de către un grup de persoane care ulterior au fost depistate de poliție.

Pavajul a fost început acum 7 zile, iar la punerea primei pietre la temelia acestuia fiind prezent și fostul primar al orășelului Sângerei, proaspătul deputat ales Gheorghe Brașovschi, în acel moment acesta vorbea cu optimism despre lucrurile bune care continuă în Sângerei odată cu încălzirea vremii, însă acest lucru s-a schimbat brusc azi dimineață când localnicii au văzut că pavajul a fost vandalizat.

Brașovschi întreabă locuitorii orășelului ce doresc ei de fapt și de ce nu vor să ofere mai multă apreciere, bucurie și sprijin dar prefere să răspândească ură, invidie, critică, nepăsare și răutate. Fostul primar spune că după pavaj, dorea să contribuie la iluminarea parcului, pentru că multă lume dorește acest lucru, însă comportamentul și atitudinea localnicilor îl impune să își pună întrebarea dacă se merită de depus efort în acest oraș.

Deputatul din partea Partidului Democrat din Moldova scrie pe Facebook că în data de 13 spre 14 martie în parcul orășenesc au fost deteriorați circa 15 metri de trotuar nou construit și pavat pe care lumea încă nu apucase bine să meargă. “Ce-i asta ? Protest împotriva lucrurilor bune ce se desfășoară în oraș ?Dacă-i așa, atunci de ce ne plingem pe faptul cum trăim? Se vede ca trăim după cum meritam.” se întreabă Brașovschi.

Totodată, se pare că Poliția locală a acționat promt, iar răufăcătorii au fost identificați și li s-au întocmit procese contravenționale pe art. 104, 354 și 355. Deși urmează restituirea pagubei materiale pentru restabilirea bunurilor deteriorate, Gheorghe Brașovschi consideră că nu se pun la punct toate relele. “În lume sunt multe hanticapuri, dar cel mai rău dintre toate este rautatea omeneasca. Cu cât mai mult va fi răspîndită, cu atât mai rău ne va fi de trăit. Ginditi-va la acest lucru”, conchide proaspătul deputat.

Total
0
Shares
Total
0
Share