Politic

(Foto) Pavel Filip: Bună dimineața, Strășeni! Am revenit ACASĂ, în raionul meu de baștină

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deja tradițional, premierul Pavel Filip însoțit de echipa miniștrilor din Guvern, în fiecare vineri, se deplasează într-unul din raioanele Moldovei, unde discută cu autoritățile publice locale, cu agenții economici dar și cu oamenii de rând, despre problemele din localitățile lor. Astăzi, Filip a revenit pe meleagurile natale, în raionul Strășeni.

„Bună dimineața, Strășeni! Am revenit ACASĂ, în raionul meu de baștină. Am venit, împreună cu toți colegii din cabinetul de miniștri, ca să ascultăm și să auzim ce spun oamenii”, a scris Filip pe Facebook.

Pe agenda premierul sunt trei evenimente:

  • Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, și membrii Cabinetului de miniștri au o întrevedere cu reprezentanții autorităților publice locale din raionul Strășeni
  • Prim-ministrul Republicii Moldova va avea o ședință cu medicii din cadrul centrului de sănătate Strășeni, unde se desfășoară cea de-a doua etapă a campaniei „Un doctor pentru tine”
  • Pavel Filip va participă la darea în exploatare a unei porțiuni de drum în satul Sireți, reparată în cadrul Programului „Drumuri Bune”.

pavel filip, raionul straseni, republica moldova, pdm, partidul democrat

loading...

Comments are closed.