(Foto) Pavel Filip: În ultima zi de toamnă, am venit cu întreaga echipă guvernamentală la Donduşeni

Pavel Filip, În ultima zi de toamnă, am venit cu întreaga echipă guvernamentală la Donduşeni, nord moldova, pdm plahotniuc, candu parlament 

Din nou e vineri, din nou echipa de miniștri în frunte cu Pavel Filip desfășoară o vizită de lucru în unul din raioanele Moldovei. Astăzi Executivul de la Chișinău s-a îndreptat spre nordul țării.

“În ultima zi de toamnă, am venit cu întreaga echipă guvernamentală la Donduşeni. Vom discuta cu primarii şi locuitorii raionului despre rezultatele obținute, dar cel mai important despre problemele pe care le putem rezolva împreună. O zi productivă tuturor”, a scris Pavel Filip pe Facebook.

Amintim că sătămâna trecută miniștrii au fost în vizită la Cahul. Acolo, de asemenea, au avut întîlniri cu autoritățile publice locale, cu oamenii de afaceri din regiune dar și cu diverse categrii de muncitori (profesori, medici, angajați de la fabrici, etc). Oamenii s-au arătat mulțumiți de reformele făcute în domeniul salarizării bugetarilor, reparația drumurilor prin sate, creșterea pensiilor și ajutoarelor sociale, și totodată așteaptă noi progrese pe viitor.

Mai jos vedeți câteva poze de la întîlnirea de azi a echipei guvernului cu oamenii din raionul Dondușeni.

Total
0
Shares
Total
0
Share