(Foto) Pavel Filip la Orhei: mă conving încă o dată că Partidul Democrat are cei mai buni aleși locali

Pavel Filip la Orhei, Mă conving încă o dată că Partidul Democrat are cei mai buni aleși locali, pdm monica babuc, plahotniuc pdm, alexandru jizdan anenii noi, 

În ultima perioadă democrații se pregătesc tot mai activ de alegerile locale. Liderul interimar PDM Pavel Filip spune că a petrecut miercuri o după-amiază plăcută la Orhei, cu echipa locală a partidului.

“Discuții sincere, discuții de suflet, discuții productive. Mă conving încă o dată că Partidul Democrat din Moldova are cei mai buni primari, cei mai buni aleși locali. Au reușit în ultimii ani să facă multe în localitățile lor: drumuri, școli, grădinițe, centre de sănătate, case de cultură, etc. Este pentru noi un motiv de mândrie că astfel de oameni aleg să candideze la alegerile locale din partea PDM. Și știu că oamenii vor alege FAPTE, NU VORBE”, a spus Pavel Filip.

Amintim că alegerile locale generale vor avea loc pe 20 octombrie, atunci când vor fi aleși noii primari și consilideri locali în toate localitățile din R. Moldova. Mandatul aleșilor locali este de 4 ani.

Total
0
Shares
Total
0
Share